Ronaldo Zidane'a küfür etti - İZLE

Real Madrid'in Las Palmas deplasmanında puan kaybı yaşadığı karşılaşmanın 72. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo ile Teknik Direktör Zinedine Zidane arasında gündeme bomba gibi düşen bir gerilim yaşanmıştı.

Portekizli futbolcu Ronaldo, oyundan alınmasının ardından memnuniyetsiz bir şekilde kenara gelmiş, Zidane'a tepki göstermişti.

"O..... ÇOCUĞU DEDİ"

İspanyol Sport gazetesinin haberine göre; Ronaldo yedek kulübesinde oturduktan sonra Zinedine Zidane Türkçe "o..... çocuğu" anlamına gelen "su puta madre" dedi.

Ronaldo Zidane'a küfür etti - İZLE

İKİNCİ KEZ OYUNDAN ALINDI

Ronaldo, bu sezon bir gol attığı ve 66. dakikada oyundan alındığı Osasuna maçının ardından ilk defa bir maçta oyundan alınmış oldu.

Ayrıca İspanya'da Messi'nin La Liga'da 4 gol, Portekizli futbolcunun ise 1 gol attığı belirtilip performasının kötü olduğu yorumları yapılıyor.

Ronaldo Zidane'a küfür etti - İZLE

"DİNLENDİRMEM GEREKİYORDU"

Son olarak yaptığı değişiklikle ilgili bir açıklamada bulunan Zidane ise, "Çarşamba günü bir maç oynadık ve onu dinlendirmem gerekiyor. İyi oynadı ama değişiklik yapmam gerekiyordu çünkü salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçımız var." dedi.

"Sinirli miydi?" sorusunu yanıtlayan Fransız çalıştırıcı, "Sinir? Hayır. Bence bu sizin yorumunuz. Her futbolcu sürekli sahada olmak ister ama benim oyuncularımı düşünmem gerekiyor, özellikle Ronaldo'yu." sözlerini kullandı.