Ronaldo'ya oy vermeyen Platini'nin evini topa tuttular

Ronaldo'ya oy vermeyen Platini'nin evini topa tuttular

"Let's Kick Platini Out" adlı kampanyaya bağlı olarak ilk eylem Portekiz'den arabayla yola çıkan bir grup gencin, Platini'nin Paris'teki evine giderek, Ronaldo'nun geçen sezon attığı 61 gole atfen, evin içine 61 adet top atmaları oldu.

Yayınlanan video görüntüsünde, her topun üzerine 2014 yılında Ronaldo'nun gol attığı maçlar ve gollerin dakikaları yazıldı. Görüntüde ayrıca, gece saat 02.50'de arabayla Platini'nin Paris'teki evine gelen gençlerin teker teker topları atarak, evin ışıkları yandığında da hemen bölgeden kaçtıkları görüldü.

Platini'nin evini topa tuttular - İZLE

Aynı reklam ajansı, 2013 yılında da Ronaldo'nun FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanmasına destek vermek için bir kampanya başlatmış ve Barcelona'da sembolik yerlere sprey boyalarla Portekizli futbolcuya destek veren ifadeler yazmıştı.

PLATİNİ'NİN ÖDÜL YORUMU

Platini geçen Kasım ayında, "Bence Dünya Kupası'nı kazanan takımın bir oyuncusu Altın Top ödülünü almalı" açıklamasında bulunmuş, bu ödüle aday olan Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve kaleci Manuel Neuer'in arasından Alman kaleciyi öne çıkartmıştı.