Rus sporcu Suriye'de askerlere egzersiz yaptırdı

Rus sporcular, Suriye'deki hava üssünde askerlerle sohbet edip ağaç dikti. Her bir ağacın altına sporcuların soyadlarının yazıldığı levhalar yerleştirildi. Sporcular üste ayrıca Rusya Güney Federal Bölgesi askeri orkestrasının verdiği konsere de katıldı.

Rus sporcu Suriye'de askerlere egzersiz yaptırdı

Isinbayeva Suriye'de askerlere egzersiz yaptırdı İZLE

Rus sporcu Suriye'de askerlere egzersiz yaptırdı

Rus sporcu Suriye'de askerlere egzersiz yaptırdı

"SURİYE'YE GELMEMİZ HAYAL GİBİ"

Russia Today'e (RT) konuşan İsinbayeva şunları söyledi: "Suriye'ye gelmemiz bir hayal gibi. Burayı haberlerden görüyoruz, ancak gelip kendi gözlerimle göreceğimi hiç düşünmemiştim. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Askerlerimiz, subaylarımız, generallerimizle tanıştık. Bu çok güzel bir şey. Onların ne kadar kendinden emin ve güçlü olduklarını gördük. Onlar gerçek birer erkek. Burada korkunun yeri yok, her şey vatanseverlik, gurur ve cesaretle yapılıyor ve insanın canı iyi bir şeyler yapmak istiyor, içiniz gururla kaplanıyor."

İsinbayeva Suriye'deki Rus askerlerini ziyaret etti VİDEO

"ORDUMUZ ÇOK GÜÇLÜ"

Üste askerlere ayrıca egzersiz de yaptıran İsinbayeva ayrıca "Ordumuz çok güçlü" dedi. Bu arada İsinbayeva ile Hmeymim'e gelen ve isimlerinin diktikleri ağaçlarla anılacağı diğer sporcuların da eskrimci Sofya Velikaya, eskrimci Artur Ahmathuzin, Timur Safin ve Aleksey Çeremisinov, güreşçi Soslan Romanov, atıcı Sergey Kamenskiy olduğu belirtildi.