Rus yazardan Angelina Jolie'ye evlenme teklifi
Ajanslar

Rus yazardan Angelina Jolie'ye evlenme teklifi

Emekli Rus yazar Zelenogorski, mütevazı maddi olanaklarını sıraladığı Facebook mesajıyla Jolie’ye evlenme teklif etti. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan ABD'li aktris Angelina Jolie'nin, yakışıklı aktör Brad Pitt'den ayrılacağını açıklaması medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

FACEBOOK HESABINDAN EVLENME TEKLİFİ

Norveç Havayolları'nın Brad Pitt'in bekâr kalacak olmasına gönderme yaparak genç kızlara yönelik hazırlattığı 'Brad er Single' sloganlı ABD'ye tek yön bilet kampanyasından sonra, bu kez Jolie ile ilgili talipler çıkmaya başladı. İçlerinde biri var ki dün dünya medyasının en çok ilgisini çeken kişi oldu. Rusya'da yaşayan emekli yazar Valery Zelenogorski (67), Facebook hesabından Jolie'ye evlilik teklifi yaptı.

Rus yazardan Angelina Jolie'ye evlenme teklifi

RUS VATANDAŞLIĞI VAADİNDE BULUNDU

Zelenogorski'nin, Jolie'ye "Çok geç kalmadan kararını ver" dediği ilginç evlenme teklifinde "Pitt'e 'cehenneme git' de ve gel benimle Kolomna'da (Moskova'nın 110 km uzağında bir kasaba) yaşa. Seninle kral ve kraliçe gibi bir yaşam süreriz. Çocuklarımız bahçede oynar. Yaşamın boyunca saygı görür 'evinin hanımı' olursun. Fakir değilim. Pazarda 4 tezgâhım var. Biri Skoda biri Niva iki arabam hatta bir teknem bile var. Kendime ait arazim de var. Gerard Depardieu gibi Rus vatandaşlığı da alır ve çifte vatandaşlığın getirdiği avantajlara sahip olursun. Başkan Putin sana 'Devlet sanatçısı' unvanı verir. Yeni çocuklar dünyaya getirir devletten onların payına düşen miktarda arazi alma hakkı elde ederiz. Ayrıca kışın üşüme diye sana kürk de alırım" ifadeleri yer alıyor.