Rus televizyonunda Türkiye'nin neresini bombalayalım tartışması

v

Tarihçi Murat Bardakçı, İlber Ortaylı ile evinde otururken denk geldikleri Rus kanalındaki skandal konuşmayı köşesine taşıdı. Türkiye'nin neresinin bombalanması gerektiği önerisinin tartışıldığı programda, Sovyet Ermenileri ile Sovyet Kürtleri’nin temsilcilerinin de Türkiye'yi bombalama fikrine alkış tuttuğunu söyleyen Bardakçı'nın yazısı şöyle;

"TÜRKİYE'NİN SANAYİ TESİSLERİNİ BOMBALAYALIM"

Herifler o anda meğerse Türkiye’nin neresinin bombalanması gerektiğini tartışıyorlarmış! Programın katılımcılarından bir kısmı Suriye sınırındaki birliklerimizin yokedilmesi gerektiğini söylerlerken diğerleri “Olmaaaaz! Batı tarafını, sanayi tesislerini kullanamayacakları hâle getirelim” diyorlarmış ve çıkan kavganın sebebi Türkiye’nin hangi tarafının dümdüz edilmesi gerektiği konusunda bir türlü anlaşamamaları imiş!

TÜRKİYE; ZALİM, KAN DÖKÜCÜ, SOYKIRIMCI

Rus roketlerinin hedefi konusunda fikir birliğine varamadılar ama mutlaka bir bombardıman yapılması konusunda anlaştılar ve yaygara kesildi. Derken sıra Türkiye’nin ne kadar zalim, kan dökücü ve soykırımcı olduğunun dillere dolanmasına geldi ve Sovyet Ermenileri ile yine Sovyet Kürtleri’nin temsilcileri sırayla bize veryansız etmeye başladılar!

Rus medyası Türkiye’yi hedef alıyor VİDEO

KÜRT VEKİL: RUSYA OLMASA TÜRKLER HEPİMİZİ KESERDİ

İlk sözü sürgündeki Kürdistan Parlamentosu’nun üyesi ve Rusya’da bir bölgenin milletvekili olan Cemal Şamoyan aldı. 1915 olaylarından girdi, PKK’dan çıktı, Türkiye’nin Kürtler’e karşı neler neler yaptığını aklınca anlattı, Kürtler ile Ermeniler’in en büyük dostunun Rusya olduğunu söyledi, “Ruslar olmasa idi bu Türkler hepimizi keserlerdi” gibisinden büyük sözler etti, dinleyicilerden bol bol alkış aldı. Nihayet o da Türkiye’nin mutlaka bombalanması gerektiğini buyurdu ve daha fazla alkışlandı.

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ İSİM: CEMİL BAYIK!

Bu kadarla kaldığını zannetmeyin... Ucuz Alman çikolataları ile kuruyemişlerinin faydalarını anlatan bir reklama girildi, sonra tekrar stüdyoya dönüldü ve sunucu“Şimdi, Türkiye konusunda çok önemli bir isimden programımız için aldığımız özel demeci yayınlıyoruz” diye müjde verdi!

Ekranda kimin arz-ı endâm ettiğini tahmin buyurun:

Cemil Bayık...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN