Rusya Devlet Başkanı Putin'den aşk itirafı

u

Rusya son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla dünya manşetlerinden düşmüyor. Ülkenin para birimi ruble dolar karşısında rekor seviyelere çıkıyor. Dün 11. yıllık olağan basın toplantısını gerçekleşten Vladimir Putin’in ana gündem maddesi haliyle ülkesindeki ekonomik zorluklardı. 3 saat 20 dakika süren toplantıda ara ara gevşeyen Putin kendi özel hayatından da bahsetti.

PUTİN'DEN AŞK İTİRAFI

2013 yılının haziran ayında 30 yıllık eşi Lyudmila Putin’den boşanan Rusya Devlet Başkanı, bir arkadaşıyla arasında geçen ‘aşk’ diyaloğunu şöyle anlattı:

“Avrupa’da büyük bir patron olan bir arkadaşım geçenlerde bana bir soru sordu. ‘Son yıllardaki onca olaya rağmen birini sevdin mi?’ dedi. Ben de ‘evet’ cevabını verdim. ‘Peki ya biri seni sevdi mi?’ diye sordu. ‘Evet’ cevabını verdim. Herhalde soruyu soran arkadaşım benim insanlıktan çıktığımı düşünüyordu. Cevabımdan sonra ‘Tanrıya şükür dedi ve karşılıklı votka içtik”

Putin'in sevgilisi Alina Kabayeva - FOTO GALERİ

Putin'in jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva İZLE

Rusya Devlet Başkanı Putin'den aşk itirafı

KENDİSİ 62, SEVGİLİSİ 31 YAŞINDA

Putin’in sevdiği kadının ise Alina Kabayeva isimli Rus bir jimnastikçi olduğu ifade ediliyor. Rus basını önceki yıllarda ikili arasında bir ilişki olabileceğini yazmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 62 yaşında ve iki kız babası. Kabayeva ise 31 yaşında.