Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi
Ajanslar

2

Judo yapan, ata binen, balık tutan, buz hokeyi yapan ve ilgilenmediği spor dalı kalmayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görev verdiği hükümet üyelerinden, sporla ilgilenmeyeni yok. Buz hokeyi, basketbol, binicilik ve diğer spor dalları Rus bakanların ilgi sahasına giriyor.

RUS DIŞİŞLERİ BAKANI RAFTİNG YAPTI

Rusya'nın dış politikasında 2004'den bu yana dümende duran 65 yaşındaki Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, takım elbiseyi çıkarıp can yeleğini giydi. Eline küreği alarak botun başına geçen Lavrov, rafting yaptı.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi İZLE

7 DAKİKADA TAMAMLADI

Nizni Novgorod kentinde Peretna Nehri'nde yeni inşa edilen Okulovka rafting merkezinde botun başına geçen Lavrov, heyecanlı dakikalar yaşadı. Lavrov ve 8 kişilik ekibi 600 metre uzunluğundaki parkuru 7 dakikada tamamladı.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi

RAFTINGI DİPLOMASİYE BENZETMİŞTİ

Lavrov, Finlandiya 'ya yaptığı bir ziyaret sırasında raftingi diplomasiye benzetmiş, ikisinde de ekibin birbiri ile uyumlu olmasının önemine dikkat çekmişti. Lavrov'a göre: "Bir kişi partnerlerini göz ardı ederek bencil davranırsa, bot ters döner."Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi

DAHA ÖNCE DE RAFTİNG FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

Rafting hayranı olarak bilinen Lavrov, 2007-2009 yılları arasında Rusya Rafting Federasyonu başkanlığı yapmıştı.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un rafting keyfi