A Milli Takımımız Rusya'ya yenildi

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Türkiye, Rusya'ya konuk oldu. Deplasmanda rakibine 2-0 kaybeden milliler, gruptan çıkma şansını kaybetti.

İLK YARIDA TEK GOL VARDI

Maç öncesi 4 puanla grupta lider olan Rusya, karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Baskılı oynayan Ruslar aradığı golü 20. dakikada buldu.

A Milli Takımımız Rusya'ya yenildi

Gelişen Rusya atağında ceza sahasında topu önünde bulan Roman Neustadter meşin yuvarlağı filelerimize gönderdi. Fenerbahçe'de top koşturan Roman'ın bu golü, aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

A Milli Takımımız Rusya'ya yenildi

MİLLİLERİN ŞANSI KALMADI

İkinci yarıya iyi başladık. Ceza sahası dışından etkili şutlarla gol arayan Türkiye, başarılı olamadı. Rusya'nın farkı 2'ye çıkaran golü ise 77. dakikada geldi.

Ceza sahasına giren Cheryshev'in düzgün vuruşu ağlarımıza gitti ve skor 2-0'a geldi. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi.

Rusya'ya yenilerek 3 puanda kalan Türkiye'nin gruptan çıkma şansı kalmadı. A Milli Takımımız böylece Uluslar Ligi'nde EURO 2020'ye katılma fırsatını da kullanamamış oldu.

A Milli Takımımız Rusya'ya yenildi

Rusya grupta puanını 7'ye çıkardı ve liderlik için büyük avantaj sağladı. Turnuvanın statüsü gereği grubu sonuncu bitiren takım bir alt lige düşecek. Milli Takımımız son maçında İsveç'e yenilirse son sırada yer alarak C Ligi'ne düşecek.