Rusya'da beyzbol sopalı soygun paniği yaşandı
ensonhaber.com

Rusya'nın Çelyabinsk kentinde bir aile, araçları ile doğa geizine çıkmışlardı. Patika gibi bir yolda ilerleyen ailenin önüne, ylu kaatan bir araç çıktı. Yolun kapalı olduğunu gören şoför aracı yavaşlattı, durduru.

Tam o anda aracın yanından iki kişi ellerinde beyzbol sopasıyla hızlı adımlarla aracın önüne geldi, aracı gasp etmek istediler.

Rusya'da beyzbol sopalı soygun paniği yaşandı

Rusya'da beyzbol sopalı soygun paniği yaşandı VİDEO

BEYZBOL SOPALI TEHDİT

Gaspçılar, araçlarından inmeyi reddeden aileyi beyzbol sopalarıyla tehdit etti. Çıkmamaları halinde araca saldıracaklrını, camları kırıp kendilerini döveceğini söyleyen gaspçılar beyzbol sopaları ile korku salmaya çalıştılar.

Adam o sırada geri geri giderek yol kesicilerden kaçmaya çalıştı, ancak kaputun önünde bekleyen gaspçının aracı bırakmaya niyeti yoktu.

SON ANDA KAÇIŞ

Aracın kaçma girişimini sopalı tehdit ile önlemeye çalışan haydutlar aracın açık camlarına doğru yöneldi.

Bu durumu fırsat bilen sürücü aniden gaza basarak yol kesicileri gatlatmaya çalıştı. Otomobilin gazına son srat basan adam, yolu kapatan aracı da geçmeyi başardı, sürücünün yan koltuğunda oturan yaşlı kadın çığlıklarla kurtulmanın sevincini yaşadı. O anlar araç içi kamera tarafından an be an kaydedildi.

Rusya'da beyzbol sopalı soygun paniği yaşandı