Rusya'da kaybolan Türk mühendis ölü bulundu

e

Antalya’dan 22 Ağustos’ta havayolu ile Rusya’nın başkenti Moskova’ya giden ve oradan Orenburg şehrine geçecek olan ve Rusya’ya indikten sonra 25 gündür kendisinden haber alınamayan Tarsuslu Ziraat Mühendisi Altan Güngör, Rusya’da kalbinden bıçaklanarak öldürülüp, ormanlık alana atılmış halde bulundu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Cinayet ile ilgili Moskova’nın Orenburg yetkilileri, soruşturma başlatırken, Moskova polisinin cinayetle ilgili olarak bazı şüphelileri gözaltına aldığı belirtildi. Ziraat Mühendisi Altan Güngör’ün, Türkiye’de zirai işlerinin yanı sıra Antalya’da tanıştığı Azeri bir kişi ile iş ortaklığı yaptığı, Azeri şahsın Rusya’daki kendi işleriyle ilgili borçlarının bulunduğu ve Altan Güngör’ün ortağının borçları ile ilişkilendirilip öldürüldüğü iddia ediliyor.

Rusya'da kaybolan Türk mühendis ölü bulundu

CENAZESİ TARSUS'A GETİRELECEK

Altan Güngör’ün cesedinin Rus savcısının işlemleri ve yapılacak otopsinin ardından Türkiye’den Rusya’ya gidecek olan bir yakınına teslim edileceği ve cenazenin Tarsus’a getirileceği öğrenildi. Gözyaşı içerisinde oğluna sağ salim kavuşmayı beklerken, çocuklarının ölüm haberini alan Güngör ailesi gelen acı haberle yasa boğuldu.

Rusya'da kaybolan Türk mühendis ölü bulundu