Rüzgar Çetin'in şehit ettiği polisin eşi isyan etti
ensonhaber.com

Rüzgar Çetin'in şehit ettiği polisin eşi isyan etti

İstanbul Beşiktaş’ta yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in otomobilinin trafik polislerinin aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada polis İsmet Fatih Alagöz şehit olmuş, Emre Tetik de yaralanmıştı.

Savcı, Rüzgar Çetin hakkında 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti.

250 BİN LİRA TAZMİNAT DAVASI AÇMIŞTI

Dava açılmasının ardından kazadan yaralı kurtulan polis Emre Tetik, mahkemeye dilekçe vererek 250 bin lira tazminat talep etmişti. Ancak Emre Tetik’in, önceki gün dava dosyasına sunduğu dilekçe ile Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.

"İNSANLARIN TEK DİNİ PARA OLMUŞ"

Tetik’in şikayetinden vazgeçmesi, hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz’ü isyan ettirdi. Milliyet'in haberine göre; Alagöz, “İnsanların tek dini para olmuş. Ama ben şikayetimi sonuna kadar sürdüreceğim” diye tepki gösterdi.

Rüzgar Çetin'in polis aracına çarptığı görüntü kamerada VİDEO

"EŞİMİN ÇOK YAKIN DOSTUYDU"

Özlem Alagöz, Emre Tetik ile eşinin yıllar boyunca birlikte çalıştıklarını belirterek, “Son iki yıl da hep bir aradaydılar. Aynı yerde görev yapıyorlardı. İş dışında da görüşen iki yakın dostlardı. Ben Emre’nin şikayetinden vazgeçeceğini tahmin etmezdim. Benim eşim şehit oldu ve bir daha geri dönmeyecek. Bu insanların vicdanlarını sorgulamaları lazım. Ben sonuna kadar şikayetimi sürdüreceğim. Kazada eşim şehit olduğu gibi ailem dağıldı. Eşim öldü, ben Adana’ya dönmek zorunda kaldım. Bunlara neden olan bu insan da cezasını çekmelidir.”

Rüzgar Çetin'in yaraladığı polis şikayetinden vazgeçti

Rüzgar Çetin'in şehit ettiği polisin eşi isyan etti