Sabri bu sözlerle takım arkadaşlarını motive etti

Sabri bu sözlerle takım arkadaşlarını motive etti

Vatan'ın haberine göre; Galatasaray Bursa'da elinde kalan tek kupa hedefi için sahada tüm gücünü ortaya koydu. 2-2'nin rövanşında Bursa'da 2-0 geriye düşen, Sneijder'in golüyle farkı bire indirip soyunma odasına bu skorla giren Galatasaray'da futbolcular devre arasında tur yemini ettiler.

Takımın tecrübeli kaptanı Sabri takımını toplayarak "Beyler eğer turu kaybedersek sezonu kupasız kapatacağız. Farkında mısınız?" diye sordu.

ÖLENE KADAR KOŞMAYAN BİZİMLE GELMESİN

Ardında da şunları söyledi: "Biz Galatasaray'ız. Tamam iyi bir sezon geçirmedik ama biz hala Galatasaray'ız. Galatasaraylı futbolcularız. Milyonlar bizimle mutlu oluyor. Kimseyi daha fazla üzmeyelim. Çıkalım ikinci yarıda ölene kadar koşalım. Bu turu geçelim. Eleneceksek de Galatasaray gibi elenelim. İkinci yarıda ölene kadar koşmayan soyunma odasına dönmesin. İstanbul'a bizimle hiç dönmesin. Çıkıp bu maçı alalım:"

Sabri'nin bu konuşması sonrası birbirlerine galibiyet için söz veren Galatasaraylı futbolcular 8 dakikada 2 gol atıp durumu 3-2'e getirdiler, maçı da 5-2 kazandılar. 7 Mayıs'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline adlarını yazdırdılar.