Sadri Şener'e NTV'den sert yanıt

Sadri Şener'e NTV'den sert yanıt

Trabzospor başkanı Sadri Şener'in Habertürk'te NTV'ye yönelttiği sert eleştirilere yanıt gecikmedi. NTV Spor'da konuşan ve kanalın müdürlüğünü yapan Fuat Akdağ ile NTV yorumcusu Mehmet Demirkol, Şener'in suçlamalarına canlı yayında cevap verdiler.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

"TARAFSIZIZ"

Şener'in iddialarını sert bir dille red eden Fuat Akdağ "Türk futbolunun sürkülendiği bu noktanın sebebi medya değil klüp yönetimlerinin başarısızlığıdır" derken NTV'nin tarafsız bir yayın politikasına sahip olduğunu savundu.

"LEŞ KARGALIĞI YAPMIYORUZ"

"Çamur atmıyoruz, linç etmiyoruz, hakaret etmiyoruz, leş kargalığı yapmıyoruz yoksa bunu yapanlar var. Biz spor yayıncılığı yapıyoruz. Herkese rağmen, hepinize rağmen... Bizler artık spor muhabiri değil adliye muhabiri polis muhabiri savaş muhabiri haline geldik, genç arkadaşlarımız stattlarda sürekli olarak taraftar şiddetine maruz kalır hale geldiler, siz her şeyi yoluna koydunuz da medya bozuyor sanki. Ben artık yöneticileri ciddiyete davet ediyorum..." diyerek isyan etti.

"BİZ DE Mİ CACIK YAPALIM?"

Mehmet Demirkol ise "burada cacık yapalım istiyorlar herhalde" diyerek Erman Toroğlu'na gönderme yaparken hem Sadri Şener'e hem Fatih Altaylı'ya sitem etti. Altaylı'nın Trabzonspor'un da dosyada yargılandığını görmezden geldiğini ve programda hiç gündeme getirmediğini belirten Mehmet Demirkol "Kendisine sitemlerimizi sunuyoruz" dedi. Demirkol, Sadri Şener'in programda kendisinden "Kim olduğunu hatırlamıyorum biri sabah anlatıyordu TV'de" diyerek kendisinden 58. madde ile ilgili bir alıntı yaptığını ama sonrasında da NTV'yi hedef aldığını söyledi. Demirkol sözlerini "cacık" göndermesiyle bitirdi:

"Benim bu programda söylediklerimden alıntı yapıyor 'kim olduğunu hatırlamıyorum biri sabah anlatıyordu TV'de' diyor ama bizi Fenerbahçe yanlısı olmakla suçluyor.. FB TV olmadığımızı ispat etmek için başkaları gibi yayında cacık mı yapalım.. Hem ben en alasını bilirim cacık yapmanın. Bir faydası varsa biz de yapalım."