Sağlık Bakanlığı: Tatlıses'in durumu kritik

Sağlık Bakanlığı: Tatlıses'in durumu kritik

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 3 otomobil tarafından önü kesilmiş ve silahlı saldırıya uğramıştı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Tatlıses'in hayati tehlikeyi atlattığı ancak uyutulduğu açıklanmıştı.

SAĞLIK BAKANI: DURUMU KRİTİK

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ünlü sanatçının durumunun kritik olduğunu söyledi.

DOKTORLAR: HASTANEYE GELDİĞİNDE FELÇTİ

Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi doktorları Tatlıses'in hala yoğun bakımda bulunduğunu, uyutularak tedavisinin devam ettiğini kaydetti. Tatlıses'in hastaneye geldiğinde sol tarafının tamamen felç olduğunu kaydeden doktorlar, 'Hastanemize geldiğinde beyin içinde, beyin zarında kanama vardı.Kafa içi basıncı düşüren ciddi bir ekibimiz var. Tomografi sonuçları geceye göre oldukça iyi. Tansiyon ve nabzın stabil olması bizim açımızdan önemli bir gelişme. Şu anda da uyutma prosesini gerçekleştiriyoruz' dedi.