Şahan Gökbakar: Yeni keşfim Okan Kurt

şahan

Şahan Gökbakar, önceki akşam yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile Seyrantepe'deki Tatlıses Kebap'ta yemek yedi. Mekanda Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'la karşılaşan ünlü komedyen, ünlü çiftle ayaküstü şakalaştı.

'YENİ KEŞFİM OKAN'

Sabah'ta yer alan habere göre, Gökbakar, mekan çıkışında ise Akalın ve Kurt'a takıldı: "Durumlar kesat, sağolsunlar arada bana yemek ısmarlıyorlar. Yarın da Alişan ısmarlayacak" dedi. Ünlü komedyen, "Şahan bizi keşfedemedi" diyen Akalın'a ise "Demet'i değil de Okan'ı keşfedeceğim. Yaptığı 'Survivor Merve' taklidi beni çok güldürdü, onda gelecek var" yanıtını verdi.

Okan Kurt'tan Merve Aydın taklidi İZLE

"BAYRAM HEDİYESİ OLSUN"

'Recep İvedik 4'ün gişe gelirinin 25 milyon lirasını, iflas eden dağıtımcı Murat Akdilek'e kaptıran Gökbakar, 25 Temmuz'da uzun versiyonuyla vizyona girecek filmle ilgili de konuştu: "Maddi karşılık bekleyerek yapmadık; izleyiciye bayram hediyesi olsun."

Şahan Gökbakar Kimdir

Şahan Gökbakar haberleri

Şahan Gökbakar: Yeni keşfim Okan Kurt

'ŞAHAN'DA PARA YOKTUR'

Mekandan Şahan Gökbakar'dan önce ayrılan Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, ünlü komedyene takıldı. Eşine "Şahan'a yazık, onda para yoktur. Hesabını biz ödeyelim" diyen Akalın, "Karşılaşmamız tesadüf değildi. Şahan biz buradayız diye yemeğe geldi. Yoksa neyle ödeyecek hesabı?" diye espri yaptı.