Önce yuhalandı sonra alkışlandı

Nevşehir'de bir alış veriş merkezinde düzenlenen imza gününe katılan Hande Yener, albümünü imzaladı. Hande Yener fanatikleri ise, bileklerine ya da boyunlarına imza attırdı. Yakında yeni albüm çalışması için stüdyoya gireceğinin müjdesini veren Hande Yener'in belindeki yaptırdığı dövme yürek hoplattı. Hande, dövmesiyle ilgili,

"Nerede dövmem var? Göründü mü? Hay Allah kahretmesin. Bir şey yazmıyor orada. Onun bir anlamı yok. Benim gibi böyle belirsiz bir şey. Sadece bir desen. Hiçbir yerden esinlenmedim. Sanatkar bir arkadaşımın özel bir çalışması" dedi.

KONSERE GEÇ GELDİ YUHALANDI
Hande Yener imza günün ardından Gazi stadyumunda konser verdi. Konser için stadyumuna gelenler, yaklaşık iki saat sanatçının sahneye çıkmasını bekledi. Hande Yener saat 20.00'deki konserine gecikince bir süre yuhalandı.

Yener'in sahnede görünmesiyle birlikte bu kez yuhalamanın yerini alkış ve tezahüratlar aldı. Konserini sıcak hava balonu yanına kurulan sahnede veren Hande Yener, sahneye 'Yasak Aşk' adlı şarkısını söyleyerek çıktı. Ünlü sanatçı konserine daha sonra hit şarkıları olan 'Bodrum' ve 'Sopa' ile devam etti. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Hande Yener, hem sahne performansı hem de sahne şov ve giydiği kırmızı sahne kıyafeti ve kırmızı ayakkabısı ile dikkat çekti.