İstanbul 20°C
Ankara 17°C
İzmir 26°C

19 yıldır yüzüne bakmak istemeden yaşayan Uğur Acar 'ın 21 Ocak'ta Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleşen yüz naklinin ardından yıllardır hayalini kurduğu sakalları çıktı.
Takvim'den Hüsniye Oral'ın haberine göre, sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Acar, sakalları çıkmaya başlayınca heyecanlanmış ve yüz naklini yapan ekipten Prof. Tuncer Karpuzoğlu'dan bir istekte bulunmuştu. Acar, Organ Nakil Merkezi'nin Müdürü Doç. Dr. Ayhan Dinçkan gibi top sakalının olmasını istemişti. Ameliyatın üzerinden 17 gün geçmesinin ardından Acar'ın uzayan sakallarının tıraş edilmesine karar verildi. Sakalları yüzünü kapatacak kadar uzayan Acar'ın ilk tıraşı için doktorlarından onay geldi.
Operasyonu yapan Prof. Dr. Ömer Özkan'ın eşi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan tıraşın özenle yapılması gerektiğinin altını çizerek ilk tıraşı bir profesyonelin yapmasını önermişti. Acar'ın yüzünün hassasiyeti onu çok istediği top sakaldan da etti. Doktorları, Acar'ın yüzünü gözlem altında tutabilmek ve iyileşme sürecini daha yakından takip edebilmek adına hastalarının top sakal isteğini şimdilik erteledi.
Buna göre ilk tıraş Acar'ın istediği gibi top sakal değil yüzün temiz görünmesi ve iyileşme sürecinin rahat izlenebilmesi için sinek kaydı olacak.
Uzun süredir Kerem Alışık ile birlikte olan Songül Öden, Arap dergisi Sayidaty Magazine'e bir röportaj verdi.
Fransız gazetesinin iddiasına göre, Kaddafi'nin öldürülen oğlu Mutassım Savarona'da fuhuş partileri düzenledi.
Anadolu Gençlik Derneği üyeleri İstanbul’un fethinin 559’uncu yılı dolayısıyla Ayasofya meydanında öğle namazı kıldı.
Uludere kurbanlarıyla ilgili açıklamalarının ardından partisinden tepki gören Bakan Şahin'e MHP liderinden destek geldi
Ünkü sunucu Özlem Yıldız, bugün heyecan dolu anlar yaşadı.
Firari iş adamı Cem Uzan'ın Fransızların ünlü kulübü Paris Saint Germain'i satın alacağı öne sürüldü.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Memur sendikaları son teklif sonrası Başbakan'ı aradı ama..
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder