Sakarya'da cinayet zanlısının sözleri dikkat çekti

sakarya

Dün gece Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde işlenen cinayet Sakarya polisi tarafından kısa bir süre sonra aydınlatıldı.

Erenler Hacıoğlu Mahallesi’nde ikamet eden Musa Çamur, dün gece kendi işyeri önünde minibüs içerisinde kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

SALDIRGAN YAKALANDI

Cinayetin ardından olay yerinden koşarak uzaklaşan saldırganın Burhanettin Ç. isimli kişi olduğunu belirleyen polis ekipleri, geniş çaplı araştırmaları sonucunda saldırganı kısa bir süre sonra olayın gerçekleştiği bölgenin yakınlarında yakaladı.

Sakarya'da cinayet zanlısının sözleri dikkat çekti

"YAKINDAN ÇEKMEYİN, KIRIŞIKLARIM GÖZÜKÜYOR"

Yakalanan Burhanettin Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sağlık kontrolü için Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek poz veren zanlının cinayeti neden işlediniz sorusuna ise "Çok yakından çekmeyin kırışıklarım gözüküyor" diyerek cevap verdi. Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken zanlı, tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Sakarya'da cinayet zanlısının sözleri dikkat çekti