Sakarya'da yangında ölen 2 kardeş toprağa verildi
AA

Evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden talihsiz kardeşlerin cenazesi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ndeki işlemleri tamamlanan Hendek ilçesindeki Müftülük Camisi'ne getirildi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Burada baba İsa Çolak ve yakınları taziyeleri kabul etti. Anne Cansu Çolak ve bazı yakınları tabutlara sarılarak ağladı.

İlçe müftüsü Mürteza Gür tarafından kılınan cenaze namazının ardından kardeşlerin cenazeleri şehir mezarlığına defnedildi.

Törene, aile yakınlarının yanı sıra Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sakarya'daki yangında ölen iki kardeş defnedildi VİDEO

İKİ KARDEŞ DÜN YANAN EVDE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Hendek ilçesi Dereboğazı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda ikamet eden İsa ve Cansu Çolak çiftinin evinde dün henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, evde bulunan 3 yaşındaki Mert Çolak ile kardeşi 1,5 yaşındaki Yasin Çolak'ın yaşamını yitirdiği belirlenmişti.

Baba İsa Çolak'ın iş yerinde olduğu ve anne Cansu Çolak'ın evin bahçesinde bulunduğu sırada yangın çıktığı, alevlerin büyümesi nedeniyle eve giremediği öğrenilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)