Salih Uçan kayıplara karıştı

Salih Uçan kayıplara karıştı

Kralspor.com / Detay Haber

2012 yılında Bucaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Salih Uçan, kısa sürede göstermiş olduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.

KOCAMAN'LA KENDİNİ GÖSTERDİ

Özellikle Aykut Kocaman döneminde genç yaşına rağmen sıkça forma şansı bulan Salih, ilk sezonunda 26 resmi maça çıkıp 4 gol atma başarısı göstermişti.

Salih Uçan kayıplara karıştı

YANAL FAZLA ŞANS TANIMADI

Bir sonraki sezon Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte yedek kulübesine hapsolan genç futbolcu, genellikle sonradan oyuna girdiği toplam 17 maçta sadece 1 gol atabilmişti.

ROMA'YA TRANSFER OLDU

Az süre bulmasına rağmen Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran 20 yaşındaki futbolcu, sezon başında İtalya'nın Roma Kulübü'ne transfer oldu.

Salih Uçan kayıplara karıştı

Sezon başı hazırlık kampında Real Madrid ve M.United gibi büyük takımlara karşı forma şansı bulan Salih ligde aynı istikrarı gösteremedi.

Salih Uçan kayıplara karıştı

SAKATLIK ÇOK ETKİLEDİ

İlk kez yurt dışına çıkmanın zorluklarını yaşayan genç futbolcu, bunun yanında bir de geçirdiği sakatlık nedeniyle tam 2 ay sahalardan uzak kalınca toparlanmakta güçlük çekti. Uçan bu yüzden takım arkadaşlarının bir hayli gerisinde kaldı.

SADECE 3 DAKİKA FORMA GİYDİ

İlk olarak 7. haftada oynanan Chievo maçının kadrosuna alınan Salih, 11 haftası geride kalan Serie A Ligi'nde şimdiye kadar sadece 3 dakika forma giyebildi.

Salih Uçan kayıplara karıştı

KİRALANABİLİR

Büyük beklentiler içinde transfer edilen ancak henüz kalitesini ortaya koyamayan genç yıldız adayının kiralanması gündemde. Roma Kulübü, Salih'i başta Parma olmak üzere birçok İtalyan kulübüne kiralık olarak göndererek tecrübe kazanmasını amaçlıyor.

Salih Uçan'dan ilk maçta ilk gol