Samassa hastaneye kaldırıldı

Sivasspor ile Beşiktaş maçının 45+2. dakikasında korku dolu anlar yaşandı.

Beşiktaş'ın Amerikalı oyuncusu Tyler Boyd ile Sivasspor kalecisi Samassa çarpıştı.

Tyler Boyd'un müdahalesi Samassa'nın karın bölgesine gelirken, her iki oyuncu kafa kafaya da çarpıştı. Yapılan 10 dakikalık müdahalenin ardından Samassa kalkarak en yakın çizgiden oyundan çıktı.

Samassa hastaneye kaldırıldı

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

Samassa, sağlık ekipleriyle kenara geldikten sonra 'Başım dönüyor' şeklinde bir el ifadesi yaptı ve ardından gözleri kapanarak yere yığıldı.

Sağlık ekipleri, oyuncuya ilk müdahaleyi yaparken ambulans ile hastaneye götürüldü.

Samassa hastaneye kaldırıldı

Samassa hastaneye kaldırıldı

Sivasspor kalecisi Samassa'nın sağlık durumu VİDEO

SAĞLIK DURUMU İYİ

Muayenesini gerçekleştiren Medicana Hastanesi Nöroloji Uzmanı Hatice Balaban, Mamadou Samassa'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi:

"Hastamız Samassa geldiğinde hem nörolojik durum değerlendirmesi hem de hayati fonksiyon açısın gayet normaldi. Kısa bir dönem gözledikten sonra bütün görüntülenme yöntemlerini çektik. Beyin tomogrofisinde, göğüs ve karın değerlendirmesinde hiçbir patoloji saptanmadı. Şu anda durumu gayet iyi nörolojik durumu stabil ama biz hastamızı 24 saat gözlem altında tutacağız. Bir problem çıkacağını düşünmüyoruz fakat sıkı denetim altında olması onun sağlığı açısından bizim için önemli. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde taburcu edeceğiz."

Samassa hastaneye kaldırıldı