Samsung, 2019'un en büyük bataryalarına sahip olabilir
ensonhaber.com

Kısa süre önce, yeni piyasaya çıkacak olan Samsung Galaxy S10 serisindeki Galaxy S10 Plus modelinin, 4.000mAh batarya kapasitesine sahip olacağını gösteren kanıtlar ortaya çıkmıştı. Ancak Galaxy S10 serisinde ayrı bir 5G modelinin de olacağı söyleniyor.

samsung galaxy s10

Şimdiye kadar hiçbir bilginin bulunmadığı Galaxy S10 serisine ait 5G modelinin, 5.000mAh batarya kapasitesine sahip olacağı iddia ediliyor. Ayrıca Samsung'un, geçtiğimiz günlerde 2019'un ilk yarısında piyasaya çıkacak dediği katlanabilir akıllı telefonunun da 6.200mAh batarya barındıracağı, çıkan söylentiler arasında. Samsung'un yeni katlanabilir telefonunda, tek bir batarya yerine iki ayrı 3.100mAh kapasiteye sahip batarya kullanılacağı da iddia edildi.

samsung katlanabilir

DAHA BÜYÜK EKRAN, DAHA BÜYÜK BATARYA

Telefonun ekran boyutu ne kadar çok artarsa o kadar fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor. Özellikle Samsung'un katlanabilir telefonu, açıldığında 7,3 inçlik bir ekran boyutuna ulaşacağından, haliyle daha fazla şarj tüketecek. Ayrıca Galaxy S10'un 5G versiyonunun da 6,7 inçlik çok büyük bir ekranla geleceği söyleniyor.

Samsung, 20 Şubat 2019'da San Francisco'da düzenleyeceği bir etkinlik ile Galaxy S10 serisine ait telefonları tanıtacak.