Samsung 7 serisi Chronos'u tanıttı

Samsung 7 serisi Chronos'u tanıttı

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde global bir lider olan Samsung Electronics Co. Ltd., CES fuarında yüksek performanslı 7 Serisine katılan iki yeni ürünü son kullanıcılara tanıttı. İnce ve hafif formuyla yüksek performansı bir arada sunan 7 Serisi Chronos ile hesaplama gücü ve grafiklerleri ile ultrabook cihazları bir sonraki seviyeye taşıyan 7 Serisi Ultrabook™.

''2012 Samsung'un dizüstü bilgisayarları için belirleyici bir yıl oldu- yeni form değişiklikleri ve tüketicilerin beklentilerini göz önüne alarak ürün serimizi genişlettik." diyen Samsung Electronics IT & Mobil Haberleşmeler Başkan Yardımcısı David Song; '2013 yılında Samsung'un en son teknolojiyle tasarım ve performans standartlarını geliştireceğini ve müşterilerin yaşam stillerine uygun yenilikçi ürünlere odaklanmaya devam edeceklerini belirtti. Song;" Geliştirilmiş 7 Serisi Chronos ve Ultra ürünler yıl boyunca bizden görmeyi umduklarınıza sadece iki örnektir.''dedi.

YENİ 7 SERİSİ CHRONOS - PROFESYONEL GÜÇLÜ OYUNCU

Daha ince ve hafif formuyla dikkat çeken 7 Serisi Chronos, kullanıcılara gelişmiş işlem gücü ve mevcut bellekten faydalanarak uygulamalara göz atmayı ve çalıştırmayı sağlayan hızı %150 oranında artırabilen yeni yazılım çözümü RAMaccelerator'ü sunuyor.

Tamamen alüminyum bir gövdeye sahip Samsung Yeni 7 Serisi Chronos; 20.9 mm (0.82 inç) 'lik ince gövdesinde yer alan özel 2GB harici grafik, 1 TB***'ye kadar depo ve 16 GB*'ye kadar bellek ve güçlü bir Intel quad-core işlemciyle çalışıyor.

Cihaz, artan etkinlik ve verimliliği ile her zaman ve her yerde profesyonel kullanıma yönelik detaylı içeriklerin oluşturulmasına olanak sağlıyor. Yüksek çözünürlük, Full HD ekran (1920x1080), 300nit parlaklık, optimize edilmiş JBL hoparlörlerle zengin ses kalitesi, zorlu işlerin üstesinden gelmek için geliştirilmiş grafikler ve 11 saat** batarya ömrü gibi üstün özellikleri ile de profesyonel kullanıcılara gelişmiş bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Cihaz iki saniyede açılırken ön yükleme işlemi on iki saniyeden kısa sürede gerçekleşiyor, böylece kullanıcıların ciddi işler için ihtiyaç duyduğu tüm işlemlere saniyeler içinde erişebilmesi sağlanıyor.

7 SERİSİ ULTRA - YENİ ULTRABOOK DENEYİMİ

Samsung 7 Serisinin ilk ultra modeli olan 7 Serisi Ultrabook™, ultra incelik ve hafifliğinin yanı sıra, bütünüyle alüminyum gövdesi ile üstün bir mobilite ve performans sunuyor.

Gelişmiş multimedya özelliklere sahip Samsung 7 Serisi Ultra güçlü ses özelliklerinin yanı sıra mükemmel görüntü kalitesi ile de dikkat çekiyor. Cihazın önceki modellerden daha parlak ve geniş olan ekranı 178-derece izleme açısı sunarken, bu sayede multimedya içeriklerin iş arkadaşları ve yakın çevre ile paylaşımı daha eğlenceli hale geliyor.

Yeni 7 Serisi Ultrabookların sekiz saate kadar olan batarya ömrü sayesinde kullanıcılar tüm gün bağlantılarını sürdürebilirken, en yeni Intel Core i5 işlemci ve 128GB SSD kapasiteli deposu, en talepkar kullanıcıların bile ihtiyaç duyduğu hesaplama gücünü sağlıyor. Yeni 7 Serisi ultrabookların altı saniyelik başlatma süresi verimliliği maksimize ederken cihazda yer alan ince güvenlik yuvası, LAN portu ve USB 3.0 portu cihazın gerektiğinde diğer cihazlara güvenli bir şekilde bağlanmasını sorunsuz kılıyor.