Samsung Galaxy Golden 2 ile kapaklı telefona dönüyor

golden

Samsung’un basına sızan bir broşüründe, kapaklı model Galaxy Golden 2’ye ait teknik bilgiler yer aldı. Buna göre Samsung, Golden modeliyle kapaklı telefon modasına devam edecek.

KAPAKLI TELEFONA DÖNÜŞ

Özellikle Matrix filminde Keanu Reeves’in kullandığı kapaklı Nokia modelinin karizmatik görüntüsü, kapaklı olan telefon modellerine talebi bir hayli artırmıştı. Ancak dokunmatik ekranlı telefonların çıkmasıyla kapaklı telefonların modası geçmiş oldu. Samsung, Android işletim sistemli, iki ekranlı, dokunmatik tuşları olan Golden modelini tekrar piyasaya sürerek bu modanın devam etmesini sağlamaya çalışacak.

ÇİN ONAYLADI

Android dünyasında oldukça nadir gördüğümüz kapaklı telefonlar,geçtiğimiz sene Samsung tarafından China Telecom'a özel olarak üretilmişti. Ortaya çıkan bilgilere göre çok daha üstün bir donanıma sahip olan yeni model, Çin’de resmi makamlarca onay aldı.

Samsung Galaxy Golden 2 ile kapaklı telefona dönüyor

ÖZELLİKLERİ

Android 4.4.4 KitKat ile birlikte geleceği düşünülen Golden 2‘nin ekranı 4,6 inç AMOLED olacak. Ekran çözünürlüğü 768 x 1280 piksel olarak belirlenen telefon, 2,4 GHz Snapdragon 801’den gücünü alacak.

Ayrıca bünyesinde 2 GB RAM ve Adreno 330 GPU’yu bulunduracak. Arka kamerası 16 MP olması beklenen telefonun ön kamerası ise 2 MP olacak. Ürünün ne zaman çıkacağına ve fiyatının ne kadar olacağına dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Samsung Galaxy Golden 2 ile kapaklı telefona dönüyor