Samsung Türkiye’de inovasyon yapacak

f

Teknoloji devi Samsung, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki ilk İnovasyon Merkezi’ni Türkiye’de açtı. T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut’un katılımıyla açılışı gerçekleşen merkezde ziyaretçiler, Samsung’un farklı sektörlerin ihtiyaçlarına göre geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler ile tanıştı.

GİRİŞİMCİLER İÇİN FIRSAT

Merkezde ulaşım, restoran, iklimlendirme otelcilik, eğitim, finans ve perakende başta olmak üzere toplamda 14 farklı alandaki örnekler yer alıyor. Samsung ürünlerine uygun olarak teknoloji geliştiren yerli girişimcilere de ev sahipliği yapacak olan merkezde girişimciler, Samsung İnovasyon Merkezi’nde çalışma fırsatı yakalayabilecek, geliştirdikleri ürün ve hizmetleri bu merkezde müşterilere tanıtma fırsatını eline geçirecek.

Samsung Türkiye’de inovasyon yapacak

Samsung’un dünya çapında gerçekleştirdiği inovatif çözümlere en hızlı adapte olan ülkelerin başında Türkiye’nin geldiğini dile getiren Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, “Uzun yıllardır en gelişmiş teknolojilere öncülük eden bir dünya lideri olarak, ihtiyaçları ve beklentileri anlayıp insanların hayat kalitesini artıracak yenilikçi teknolojilerimizi onlarla buluşturuyoruz” dedi.

Samsung Türkiye’de inovasyon yapacak

"YATIRIM DESTEK AJANSI OLARAK HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ"

Açılışa katılarak konuşma yapan Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Samsung’u Türkiye’de sadece yabancı bir yatırımcı olarak değil, bir dost olarak da varlıklarını çok değerli gördüğünü belirterek, “Daha büyük yatırım projeleri için Samsung’un kapımızı çalmasını her zaman bekliyoruz. Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı olarak her zaman yanlarında olacağız. Birkaç yıl içinde bu merkezin daha büyümesi ve gelişmesini bekliyoruz” dedi.