Samsung'un bir sonraki Note modeli, kameralı S Pen ile gelebilir
ensonhaber.com

Samsung'un, 2017 yılının Şubat ayında, S Pen'e kamera yerleştirmeyi ayrıntılandıran bir patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Patent, bu hafta ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO) tarafından resmi olarak yayınlandı.

samsung

KAMERALI S PEN GELEBİLİR

Patentte gösterilen şemalar, Samsung'un S Pen için önemli değişiklikler planladığını gösteriyor. Şirket, S Pen'e bir kamera ve görüntü algılayıcı entegre etmeyi planlıyor. Ayrıca bu kamera sistemi, optik yakınlaştırma yapabilecek özelliklere de sahip olacak.

Kaleme yerleştirilen harici bir tuş, kamerayı kontrol etmenizi sağlayacak. Ayrıca kalemde, optik yakınlaştırmayı kontrol etmenizi sağlayan başka tuşlar da bulunacak.

spen

SAMSUNG ÖN KAMERADAN VAZ MI GEÇİYOR?

Samsung'un S Pen'e ekleyeceği yeni kamera özelliği, kalemin kullanışlılığını daha da artıracak olsa da bu gelişme, Samsung'un Note serisinde artık ön kamera kullanmayacağı dedikodularına neden oldu.

Samsung'un ön kameradan vazgeçip vazgeçmeyeceği bilinmez ama kesin olan bir şey var ki, Samsung, ileride kullanıcıların telefon kullanmak zorunda kalmadan S Pen ile fotoğraf çekmelerine izin verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji