Sarıgül Başbakan’a sıhhat diledi

Sarıgül Başbakan’a sıhhat diledi

Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül, vatandaşlarla sohbet etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün'ü çalışmalarından dolayı kutlayan Sarıgül, “Allah'ım kısmet ederse yurttaşlarımızın desteğiyle 30 gün sonra Büyükşehir, Büyükçekmece'ye gidecek” dedi.

20 YILDIR YAPMADIN, ŞU 30 GÜNDE Mİ YAPACAKSIN?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandığı takdirde tüp bebek için bütçe ayıracaklarını ifade eden Mustafa Sarıgül, “Tüp bebek konusuna önem vereceğim. Kreşleri önemsiyorum. Özellikle 3 ve 6 yaş arası evlatlarımızın, çalışan anne babalarımızın çocuklarının kreşe gitmesini önemsiyorum. Sağ olsun sayın başkanımız Kadir Topbaş da diyor ki, ‘Ben İstanbul'un mahallelerine kreş yapacağım' Sevgili başkanım Allah'ım senden yüz bin defa razı olsun. Ama Kadir ağabey 20 yıldan beri iktidardasın. 20 yıldır yapmadın şu 30 günde mi yapacaksın” diye konuştu.

POZİTİF BİR KAMPANYA YAPMAYACAĞIZ

Seçim kampanyası sırasında kötüleme yapmayacaklarını ifade eden Mustafa Sarıgül, “Pozitif bir kampanya yapacağız” şeklinde konuştu.

“YILLAR ÖNCE SARIGÜL İÇİN ‘TENEKEDEN TEYYARE' DEDİLER”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık problemleri olduğu iddiaları üzerine Mustafa Sarıgül, “Sayın Başbakan'a Allah'tan sıhhat diliyorum. Hiç kimsenin sıhhatiyle oynamam. Hiç kimsenin sağlıyla ilgilenmem. Allah herkese sağlık ve sıhhat versin” diye konuştu. Mustafa Sarıgül, büyük bir azimle bu noktaya geldiğini ifade ederek, “Yıllar önce Sarıgül için ‘tenekeden teyyare' dediler. Sarıgül'e bir yumruk attılar. Sarıgül yere düştü, çamurunu aldı, bismillah diyerek binasını yaptı” dedi.