Şarkıcı Bengü ile Akın Altan barıştı

Şarkıcı Bengü ile Akın Altan barıştı

Evliliğe giden ilişkilerini geçtiğimiz Mart'ta sürpriz bir şekilde noktalayan Bengü ile Akın Altan, yine sürpriz bir şekilde barıştı.

Arnavutköy'de bulunan Level isimli mekana giden ünlü çift, sahnedeki Murat Pipiri'nin şarkılarına sarmaş dolaş eşlik etti. Bir ara mikrofonu eline alan Bengü, önce Akın Altan'ın isteğiyle "Saygımdan" isimli şarkısını seslendirdi. Güzel popçu, daha sonra da Altan'ın gözlerine bakıp "Gönlümün Efendisi" şarkısını söyledi. Sabahın ilk ışıklarına dek barışmalarını kutlayan aşıklar, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince ise içeriden çıkmak bilmedi.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Takvim'de yer alan habere göre, Basın mensuplarının gitmesini yaklaşık 2 saate yakın bekleyen Bengü ile Akın Altan, sonunda pes etti. Saatler sabah 07.00'yi gösterdiğinde peş peşe mekandan çıkan ünlü çift aynı karede görüntülendi. İkilinin, mutluluğu ise yüzlerinden okunuyordu. Ayrı otomobillere binen Bengü ile Akın Altan, daha sonra güzel şarkıcının evinde bir araya geldi. Bu arada barışmayı isteyen tarafın Altan olduğu ve ünlü işadamının aylardır eski sevgilisiyle barışmak için uğraştığı öğrenildi. Bengü ise eski aşkının bu çabasına sonunda karşılık verdi.

BENGÜ'YÜ KISKANDIRMAK İÇİN ECE ERKEN'LE OLDU

Akın Altan, Bengü'den ayrıldığı dönemde Ece Erken gibi birçok isimle aşk yaşadı. Altan'ın bu ilişkileri Bengü'yü kıskandırmak için yaşadığı da söylenenler arasındaydı.

Şarkıcı Bengü ile Akın Altan barıştı

Bengü, hakkında çıkan haberlere yaptığı basın açıklamasıyla yanıt verdi.

İşte o açıklama:

"Cumartesi akşamı üniversite yıllarımdan arkadaşlarımla beraber eğlenmeye gittiğim mekanda geçmişte beş yıl beraber olduğum ,sonrasında medeni bir şekilde ayrıldığım ve halen arkadaşlık çerçevesinde ilişkimizin devam ettiği Akın Altan ile karşılaşıp hayatın olağan akışı içerisinde selamlaşıp, konuştuk... Bundan bir yıl önce de söylediğim gibi yine tekrarlıyorum Akın Altan ile karşılaştığım her ortamda her zaman selamlaşıp sohbet edebilirim. Bu durumun sizler tarafından yanlış yorumlanmayacağını arzu eder, bu konudaki hassasiyetinizi rica ederim...

Teşekkürler.