Şarkıcı Çelik ameliyat oldu

Şarkıcı Çelik ameliyat oldu

Celik Erişçi, Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Candan'ın gerçekleştirdiği başarılı ameliyatın ardından taburcu edildi.

"ETLERİ KÜÇÜLTTÜK"

Ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Süleyman Candan, "Hastamızın gece nefes darlıkları ve uykuda uyanma sıkıntıları vardı. Şarkı söylerken de sıkıntı yaratmaya başlamış. Burun kemiğinde eksiden kalan yapısal bir eğiklik vardı. Bunun yanı sıra burun eti zamanla şişmeye başlayınca tıkanmaya ve geceleri uykuda nefes durmaları gibi sıkıntılar yaşamaya başlamış. Gerçekleştirdiğimiz operasyonla burun içerisindeki deviasyonu düzeltip, etleri küçülttük. Burnun iyi hava alması için yapılmış bir ameliyattı. Bundan sonraki yaşamında uykularında rahat edecektir" dedi.

"SABAH KALKTIĞIMDA ÜZERİMDEN TIR GEÇMİŞ GİBİ HİSSEDİYORDUM"

Artık daha rahat uyuyacağı için mutlu olduğunu belirten Çelik Erişçi ise şunları söyledi: "Daha önceden uyku testine girdim. 16 ve 26 saniye nefes durmaları tespit edildi. Nefessiz kalmalar gece uyanmama neden sebep oluyordu. Sabah kalktığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyordum. Hep yorgundum 20 yılım bu şekilde yorgun uyanarak geçti. Bunlar bende çarpıntıya da neden oluyordu.