Sayan: Kılıçdaroğlu İhsanoğlu'nu açtığı zarfta öğrendi

savcı sayan

Sayan, eline tutuşturulan zarfı açıncaya kadar Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de zarfın içinde ne yazdığını bilmediğini, Ekmeleddin İhsanoğlu isminin o zarfın içinden çıktığını söyleyerek şöyle devam etti:

"Yarışma programlarında sunuculuk yapan arkadaşların ellerine zarflar tutuşturulur. Birinci, ikinci, üçüncü açıklanacak ya. O sunucular da bilmiyor zarfın içinde yazanı."

"KILIÇDAROĞLU ZARFI AÇANA KADAR EKMELEDDİN BEY'DEN HABERİ YOKTU"

"Ekmeleddin Bey'i Türkiye'ye öyle bir güç getirdi ki, Sayın Kılıçdaroğlu zarfı açıncaya kadar içinde Ekmeleddin İhsanoğlu yazdığını bilmiyordu. Çünkü bilmiş olsa, o kadar sanatçıyla neden görüştü? Bilmiş olsa, CHP'nin kurullarıyla neden toplantılar yaptı? Neden aydınları dinledi? Bütün bu aydınların, sanatçıların toplantılarında Ekmeleddin Bey çıkmışsa başım gözüm üstüne."

"BEN CHP'NİN CANLI GOOGLE'IYIM, BANA YAZ.."

"Ben CHP'nin canlı Google'ıyım. Bana yaz, bütün CHP'yi sana söyleyeyim. Ben 20 yıldır CHP'nin gençlik kollarından tut, Genel Başkan Yardımcılığı'na kadar yükselmiş kardeşinizim. Onun için ben CHP'yi çok iyi bilirim."

"CHP 2010'da operasyona uğradı. CHP'ye operasyon düzenleyen güçlerle Ekmeleddin Bey'in arkasındaki güçler aynı güçlerdir. Bütün bunlar Ortadoğu'da pasif bir Türkiye'nin peşindeler. Neden pasif bir Türkiye?"

"EKMELEDDİN BEY KARZAİ MODELİYLE TÜRKİYE'YE GÖNDERİLDİ"

"Ortadoğu'daki bütün müslüman ülkeler, Ekmeleddin Bey'in başında olduğu örgüt (İslam İşbirliği Teşkilatı-İİT) sayesinde pasifize edildi. Onların gıkı çıkmıyor. Şu anda konuşan, bağıran çağıran bir tek Türkiye var. Ekmeleddin Bey, Hamit Karzai modeliyle Türkiye'ye gönderildi."