Scarlett Johansson: Fedakarlık yapmak zorundayım

Scarlett Johansson: Fedakarlık yapmak zorundayım

Hamile olduğu açıklanan Scarlett Johansson, yeni filmi 'Captain America'nın tanıtımı için dünyayı gezmeye devam ediyor. Johansson'un son durağı Pekin'di.

5 aylık hamile olduğu iddia edilen Scarlett Johansson'ın kıyafet seçimleriyle hamileliğini sakladığı düşünülüyor. İddiaları bugüne kadar doğrulamayan Johansson'ın yapımcısı haberin doğru olduğunu söylemişti. Kısa bir süre önce 'Wall Street Journal' dergisine konuşan ünlü oyuncu, röportajında anne olmaya hazırlandığının ipuçlarını verdi.

"BENCİLCE HER ŞEYE SAHİP OLMAK İSTİYORUM"

İş ve aile hayatını dengelemek istediğini belirten Johansson,"Başarı peşinde koşarken ailenle zaman geçirememek çok büyük bir stres. Her yıl bir film çekebileceğim, işimi yapabileceğim ve aynı zamanda aile kurabileceğim bir dünya olmalı. Bencilce her şeye sahip olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"FEDAKARLIK YAPMAK ZORUNDAYIM"

Hollywood'daki çifte standarttan yakınan Johansson, "Fedakarlık yapmak zorunda olduğumu biliyorum. Erkek aktörlerin böyle bir derdi yok. Eğer bir erkekseniz, 8 çocuğunuz olsa bile hala kadınların hayallerini süsleyebilirsiniz" dedi.

Scarlett Johansson, Fransız gazeteci sevgilisi Romain Dauriac ile nişanlanmıştı.

Scarlett Johansson: Fedakarlık yapmak zorundayım