Galatasaray Almanya deplasmanından puan çıkaramadı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, grubun dördüncü maçında Schalke'ye yenilerek gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu.

MUSLERA'NIN HATASIYLA GOLÜ YEDİK

Mücadelenin hemen başında şok bir gol yedik. 3. Dakikada ceza sahasına gönderilen topu Muslera elinden kaçırdı, Burgstaller meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi. İlk 45 dakikalık dilimde iki takım da net pozisyonlardan faydalanamadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.

Galatasaray Almanya deplasmanından puan çıkaramadı

SCHALKE FARKI 2'YE ÇIKARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başladık ancak maça dengeyi getirecek golü atamadık. 57. dakika Alman ekibi farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Schalke atağında Ömer Bayram adamını kaçırdı, ceza sahasına gelen topta Uth maçı 2-0'a getiren golü attı. Maç skor üstünlüğünü yakalayan Schalke 04 hata yapmadı ve temsilcimiz Galatasaray'ı 2-0 yenerek grupta büyük avantaj yakaladı.

Galatasaray Almanya deplasmanından puan çıkaramadı

GRUPTA SON DURUM

Porto, sahasında Lokomotiv Moskova'yı yenerek puanını 10'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Schalke, Galatasaray'ı yenerek 8 puana yükselirken, temsilcimiz ise 4 puanda kaldı.

Grupta son 2 haftaya girilirken şansımız düşük olsa da matematiksel olarak devam ediyor. Öncelikle temsilcimiz kalan 2 maçta 6 puan almak zorunda. Aksi halde diğer maçların sonucuna bakılmaksızın Devler Ligi'ne veda edeceğiz.

Galatasaray Almanya deplasmanından puan çıkaramadı

Galatasaray'ın 2 maçı kazanıp, grubu 10 puanla tamamlaması durumunda ihtimaller şöyle; Porto-Schalke maçını Porto kazanırsa; Bu durumda Porto 13 puana yükselecek ve liderliği garantileyecek. Gruptan çıkmamız için Lokomotiv Moskova'nın son maçta Schalke'den puan alması gerekecek.

Porto-Schalke maçını Schalke kazanırsa; Bu durumda Schalke 11 puana yükselecek, Porto 10 puanda kalacak. Galatasaray ile Porto arasında ikili averajda üstün olan olan takım tur atlayacak. (İlk maçı Porto 1-0 kazanmıştı.)

Porto ile Schalke berabere kalırsa; Bu durumda Porto puanını 11 yapacak, Schalke 9 puana yükselecek. Son hafta Lokomotiv Moskova'nın Schalke'yi yenmesi gerekecek.

Galatasaray Almanya deplasmanından puan çıkaramadı