Şehit annesine hakaret eden otobüs şoförü
ensonhaber.com

Şehitler vatanı yaşatmak için can verirken, bazı kendini bilmezler onların emanetlerine değil sahip çıkmak hakaret bile ediyor.

ŞOFÖR, ŞEHİT ANNESİNE HAKARET ETTİ

Yaşanan son olayın adresi Adana. Kendine tanınan haktan dolayı Adana'da özel halk otobüsüne ücretsiz kartıyla binen şehit annesinden şoför, yolculuk ücreti olan 2,5 lirayı istedi.

Şehit annesine yapılan büyük terbiyesizlik VİDEO

Yaşlı kadının "Sen askerliğini yaptın mı, biz bu vatana şehit verdik" demesinin üzerine ise şoför "Vermiş olabilirsin, bu otobüs mazot yakıyor, devletin de Allah belasını versin." dedi.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Adana Valiliğinin talimatı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce bahse konu görüntü incelendiğinde, araç şoförünün Şehit Aileleri ve Devleti alenen aşağıladığı için araç sürücüsü Eren Güngör, Adana Cumhuriyet Başsavcılığından talimat alınarak, adli işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Şehit annesine hakaret eden otobüs şoförü

OTOBÜSÜ DE "HAYIRSIZ" ÇIKTI

Öte yandan, Eren Güngör’ün kullandığı halk otobüsünde trafik denetleme şube müdürlüğünce eksiklikleri tespit edilerek, karayolları trafik kanununa istinaden idari para cezası uygulanırken, zabıta ekiplerince şahsın kıyafet eksikliği ve yolcuya kötü davranmaktan idari işlem başlatıldı.

Şehit annesine hakaret eden otobüs şoförü

Şehit annesine hakaret eden otobüs şoförü