Şehit Kavcı'nın 6 kız kardeşi asker selamı verdi
ensonhaber.com

Şırnak'ın Uludere ilçesi 'Habur 2' noktası mevkiinde PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve ardından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu şehit olan piyade er Bayram Kavcı, Ankara'da düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit Kavcı'nın 6 kız kardeşi asker selamı verdi

6 KIZ KARDEŞ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Ankara Kocatepe Camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazında şehit Kavcı'nın babası İzzet, annesi Gülseren, kızkardeşleri Sultan, Tuğba, Narime, Eda, Tuğçe ve Döndü hazır bulunarak taziyeleri kabul etti.

KIZLARDEŞLER VE ANNE ASKER SELAMI VERDİ

Teskeresine 3 ay kala şehit olan ve 7 kardeşten tek erkek olan şehit er Bayram Kavcı'nın kardeşlerinden bazıları asker şapkası giyerek cenaze törenine katıldı. Şehit Kavcı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omuzlarında götürülürken şehidin 6 kız kardeşi ve annesi asker selamı verip, "Dik durun ağlamak yok" dedikten sonra tekbir getirip 'Çorum'dan vatana bir asker daha', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ya Allah Bismillah Allahu ekber' sloganlarıyla uğurladı.

Şehit Kavcı'nın 6 kız kardeşi asker selamı verdi

TÖRENE KATILAN İSİMLER

Törene, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Bayram Kavcı Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehit Kavcı'nın 6 kız kardeşi asker selamı verdi