Şehit olduğu açıklanan polis memuru hayata döndürüldü

Kayseri'de düzenlenen intihar saldırısında şehit olduğu açıklanan polis memurunun hayata döndürüldüğü bildirildi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Şehit olduğu açıklanan polis memuru hayata döndürüldü
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde bu sabah Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerin düzenlediği intihar saldırısında 1 polis memuru şehit oldu, 3 terörist öldü, aralarında polis çocuklarının da bulunduğu 16 kişi yaralandı.

BAKAN ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Önce 2 şehit olduğu bilgisi geldi. Doktoların da çabalarıyla son anda şehit olduğu açıklanan memur hayata döndürüldü ve yoğun bakıma alındı'' dedi.

Kulakları sağır eden patlamayla ortalık kan gölüne döndü. Gelen bilgilerde 2 polis memurunun şehit olduğu belirtildi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de önce 2 polisin şehit olduğunu açıkladı, sonra bir açıklama daha yaparak bir polisin doktoların da çabalarıyla son anda hayata döndürüldüğünü söyledi.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi