Selahattin Demirtaş'tan hain değiliz açıklaması
ensonhaber.com

Selahattin Demirtaş'tan hain değiliz açıklaması

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Ümraniye Meydanı’nda düzenlenen 1. Bölge Mitingi’nde konuştu. Demirtaş, "Bize oy versin vermesin her vicdanlı insana şunu sormak istiyorum" diyerek, şu şekilde konuştu;

"HANGİ HAİNLİĞİMİZİ GÖRDÜNÜZ"

"Gece gündüz Cumhurbaşkanı, Başbakan bizi vatan hainliğiyle suçluyor. Hangi hainliğimizi gördünüz? Biz kul hakkı mı yedik, hırsızlık mı yaptık, insanların köyünü mü yaktık, insanların dilini mi yasakladık, insanların inancını, mezhebini mi meydanlarda yuhalattık? İnsanız, insan gibi yaşamayı, savunmayı, meydanlarda yuhalatarak anlatmaya devam ediyorlar" dedi.

Selahattin Demirtaş'tan hain değiliz açıklaması İZLE

"HDP'NİN MÜHRÜNÜ BASARAK 'HALK GÜÇLÜDÜR' DEYİN"

"Adana’daki IŞİD’e giden, barbarlık ordusuna gönderilen silahlar ortaya çıktı diye savcılar tutuklanıyor bu ülkede. Savcı tutuklanıyorsa, senin benim güvencem yok demektir. İşte sandık bunun için vardır. Kibirinden küçük dağları biz yarattık diye ortada gezinenlere karşı gücünüzü gösterme fırsatı vardır. Tek bir mühürle, HDP’nin altına evet mührünü basarak, ’Hayır, halk güçlüdür’ deme imkanınız var. Bunların o kadar gözü dönmüş ki, AKP’yi eleştirmek artık vatan hainliği oldu. AKP’ye karşı seçim kampanyası yürütmek uluslararası kirli proje olarak adlandırılıyor. Kendilerini göremiyorlar artık. Nasıl bir hale geldiklerini kendileri göremiyorlar."