Selçuk İnan: Gerçek Selçuk'u göstereceğim

Hürriyet gazetesine röportaj veren tecrübeli futbolcu Selçuk İnan, Fatih Terim'in gelişiyle daha fazla oynayarak gerçek Selçuk'u herkese göstereceğini ifade etti.

"SOYUNMA ODASINDA ÇALIŞTIM"

Tudor döneminde formasının uzak kaldığını belirten Selçuk İnan, "Son 5 ayda oynamamış olmak bundan sonra oynamayacağım ya da takımın önde gelen isimlerinden biri olmayacağım anlamına gelmiyor. Ben, evet çok iyi durumda değildim. Gerçekçi olmak gerekirse bu son 5 ayda Selçuk İnan değildim! Sahadan çok soyunma odasında çalıştım diyebilirim bu son 5 ayda. Sadece takım arkadaşlarına yardım etmeye çalışan, perde arkasında kaptanlık görevini yapmaya çalışan, belki de toparlanmaya çalışan, belki de ne olduğunu anlamaya çalışan durumdaydım. Ama bu saatten sonra böyle olmayacak. Çünkü bu süreçte birçok şeyi anladım. Çünkü çok düşündüm. İnsanları, iyileri, kötüleri yaşadıklarımı gördüm. Daha 32 yaşındayım. Galatasaray'a daha verebilecek çok şeyim olduğuna karar verdim. Bundan sonra çok farklı olacak." şeklinde konuştu.

Selçuk İnan: Gerçek Selçuk'u göstereceğim

FATİH TARİM'İN GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Fatih Terim'in gelişiyle şampiyonluk şanslarının yükseldiğinin altını çizen İnan, "Galatasaray için en büyük transferi kesinlikle Fatih hoca. Bence Fatih Terim'in gelmesi Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki şansını iki kat artırdı. Hocanın olduğu her yerde başarı illaki vardır. Fatih hocanın olduğu her yerde şampiyonluk ve başarı vardır. Ben bunu daha önce yaşadım. İnşallah bir kez daha yaşayacağız." dedi.

Selçuk İnan: Gerçek Selçuk'u göstereceğim