Selçuk Şahin Yunan sevgilisiyle görüntülendi

Selçuk Şahin Yunan sevgilisiyle görüntülendi

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin'in Yunanistan'da bir gece kulübünde yeni sevgilisiyle beraber çekilen fotoğrafları magazin medyasına düştü. Yunanistan'da bir gece kulübünde sevgilisiyle beraber samimi görüntüler sergileyen Selçuk Şahin, Yunan modelle dudak dudağa öpüştü.

Selçuk Şahin Yunan sevgilisiyle görüntülendi

'YENİ BİR TÜRK-YUNAN AŞKI'

Selçuk, ne zaman çekildiği belirtilmeyen görüntülerde Yunan model Sofia Mitrou ile eğleniyor. Yunan medyası açısından ,"Yeni bir Türk-Yunan aşkı doğuyor" şeklinde verilen haberde ikilinin bir gece kulübünde Nikos Vertis'i dinlediği belirtiliyor.

DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜ

Selçuk Şahin Yunan sevgilisiyle görüntülendi

Yunanistan'da bir gece kulübünde sevgilisiyle beraber samimi görüntüler sergileyen Selçuk Şahin'in, Yunan modelle öpüşmesi dİkkatlerden kaçmadı.

DAHA ÖNCE DE YUNAN SEVGİLİSİ VARDI

Hatırlanacağı buna benzer Fenerbahçeli futbolcu öncesinde de sarışın bir Yunan güzelle birliktelik yaşamış ve adı magazin gündeminde sık sık yer almıştı.

YENİ SEVGİLİ KONUŞTU

Şahin'le Haziran'da tanıştığını söyleyen Sofia Mitru “Adadaki ünlü Nammos plajında rezervasyon bölümünde çalışıyordum. Selçuk arkadaşları ile tatile gelmişti. Bir gece kulübünde tanıştık. Aynı gün Türkiye'ye dönmesi gerekti. Ancak bir gün sonra tekrar adaya döndü ve bana FB forması ile bir Türk bayrağı hediye etti. Selçuk ile her şeyde anlaşıyoruz. Çok iyi bir insan. Beni el üstünde tutuyor” dedi.