Şenol Güneş: Önce bugünün hakkını verelim

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Sivasspor'u son dakikalarda Burak Yılmaz'ın harika golüyle 1-2 mağlup etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, takımının aldığı galibiyeti ve zirve yarışını değerlendirdi.

Alınan galibiyetin önemini vurgulayan Güneş, "3 puan almak önemliydi. Özellikle böyle yarışın kızıştığı dönemde 3 puana ihtiyacımız vardı" cümlelerini kullandı.

Şenol Güneş: Beşiktaş'tan ayrılmanın hüznünü yaşayacağım

Şenol Güneş: Önce bugünün hakkını verelim

"SOL TARAFTAN TOP GETİREMEDİK"

Başarılı çalıştırıcı takımının oyununu, "Oyuncu kalitesi ve takım olarak da rakipten üstündük. Sivasspor koşan bir takım, önde baskıyla başlamak istediler. Oyunun ilk bölümünde denk bir görüntü vardı ama sonrasında lehimize döndü. Sol taraftan top getiremedik çünkü öyle bir oyuncumuz yoktu" ifadeleriyle değerlendirdi ve ekledi:

Şenol Güneş: Önce bugünün hakkını verelim

"ALLAH'IN YARDIMI VE BURAK'IN GAYRETİYLE"

"Golden sonra her şey lehimize döndü. Sonrasında gereksiz hakemle konuşma ve sinirlenmelerden dolayı kopmalar oldu. Köşe vuruşunun devamında da golü yedik. Bu gereksiz itirazlar ve sinir bize pahalıya mal olabilirdi. 1-0'dan sonra daha farklı bir oyun bekliyorduk ama olmadı. Sonuçta Allah'ın yardımı, Burak'ın gayretiyle mucize bir gol bulduk ve 3 puanı aldık"

Şenol Güneş: Önce bugünün hakkını verelim

"ÖNCELİKLE BUGÜNÜ YAŞAYALIM"

Zirve yarışını da değerlendiren Şenol Güneş, "Şampiyonluk yarışıyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. İlk yarıda kaybettiğimiz maçların rövanşını alıyoruz. Maç maç bakıyoruz. Şimdi yarından itibaren Ankaragücü maçını yaşamak istiyoruz. Biz öncelikle bugünü yaşayalım, bugünün hakkını verelim. Dünle yarını kavga ettirmeyelim" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Önce bugünün hakkını verelim

"BU CAMİA, DOĞRULARI VE YANLIŞLARI BİLİYOR"

Beşiktaş taraftarının desteğine dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, "Taraftarlar her zaman her yerde bize destek oluyor. Beşiktaş büyük bir aile. Doğruları ve yanlışları biliyor. Sıkıntılı günlerde takıma sahip çıkan büyük bir kitle var. Zaman zaman bunu bozmak isteyenler de var ama buna izin vermiyorlar" diyerek cümlelerini tamamladı.