Serdar Ortaç Harbiye'yi coşturdu

serdar

Şarkıları ve sahne performansıyla hayranlarını coşturan Serdar Ortaç, 20'nci sanat yılını da sahnede kutladı. Uzun süredir hastalığı ile gündemde olan Serdar Ortaç, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Pera Event organizasyonunda Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu.

CHLOE İÇİN ŞARKI SÖYLEDİ

“Hastalığım bile havalı, sağlıklıyım karşınızdayım” diyerek şarkılarına başlayan Ortaç, konser boyunca annesi Nesrin Ortaç ve annesinin yanında oturan eşi Chloe ile sohbet etti. Ortaç, eşi için ‘Yeşil Gözlüm' şarkısını da seslendirerek dansçıları ile yaptığı şovlar için eşinden sahnede de izin istedi.

Serdar Ortaç Kimdir

Serdar Ortaç Haberleri

ANNESİNİ DE UNUTMADI

Sahne performansı ve şarkılarıyla hayranlarını coşturan Ortaç, konserinde annesini de unutmadı. Nesrin Ortaç, sanatçının ısrarları üzerine ‘Kader diyemezsin' şarkısını seslendirdi. Seyircilerin büyük beğenisini kazanan Nesrin Ortaç, dakikalarca alkışlandı. Serdar Ortaç, 20'nci sanat yılına özel olarak hazırladığı 14 parçadan oluşan ‘Bana Göre Aşk' adlı albümünün en güzel parçalarının yanı sıra bugüne kadar yazdığı ve bestelediği pek çok şarkıyı da seslendirdi.