Serdar Ortaç Kimdir

Serdar Ortaç Kimdir

Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970'te İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesi'nde doğdu. Haziran 2014'te nişanlısı Chloe Loughnan ile hayatını birleştiren Serdar Ortaç, evliliğinden 3 hafta sonra MS hastası olduğunu öğrendi.

İşte Serdar Ortaç'ın hayatı..

İlk öğrenimini Kocamustafapaşa'da ve orta öğrenimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı. 1998'de askerlikten kurtulmak için hile yaptığı iddiasıyla 66 gün cezaevinde kaldı. 6 Haziran 2014'te İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan ile evlendi.

1993 senesinde İstanbul'da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

Serdar Ortaç Kimdir

KARABİBERİM ŞARKISIYLA YÜKSELİŞE GEÇTİ

17 Ağustos 1994'te ilk albümü 'Aşk İçin' ile müzik dünyasına merhaba dedi. "Karabiberim" adlı şarkısıyla bu çocukta iş var dedirtti. Aşk için adlı albümünde ünlü müzik adamı Özkan Turgay'la çalışan Serdar Ortaç'ın o albümünden "Değmez" ve "Hadi Git" gibi şarkılar da çok sevildi. Listelerde üst sıralara yükseldi.

Şarkıcılıktan çok para kazanan Serdar Ortaç, kumara olan bağımlılığıyla da biliniyor.

Serdar Ortaç, 2014 Temmuz ayında kendisinden 22 yaş küçük İrlandalı Chloe ile evlendi.