Serdar Ortaç'tan evlendiğim için pişmanım itirafı

serdar ortaç

Hemen hemen her yerde magazincilere "Mutluluktan ölüyorum" mesajı veren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın itirafı gündeme bomba gibi düştü.

Habertürk'ten Esin Övet'in yazısına göre, Alaçatı'da bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yediği sırada eşi Chloe Loughnan ile evlendiğine pişman olduğunu söyledi. İşte Övet'in yazısı:

SERDAR ORTAÇ

"NEREDEN EVLENDİM, EVLENDİĞİM GÜNE LANET OLSUN"

"Serdar Ortaç da eğer işine gelmeyen bir haber yapılıyorsa “Yalan” der. O yüzden yazıyorum ki kayıtlara geçsin diye. Chloe ile evlendiği günden beri, “Evliliğim şöyle güzel, böyle güzel. Mutluluktan ölüyorum. Herkese evlenmeyi öneriyorum. Aman karıma şöyle âşığım, böyle âşığım” diyen Serdar Ortaç, Alaçatı Ferdi Baba’da, "Nereden evlendim? Evlendiğim güne lanet olsun. Çok pişmanım" diyerek küfürler ediyordu.

"ÇOK PİŞMANIM"

Ağza alınmayacak küfürler olduğu için burada yazamıyorum. Ama benden kendisine küçük bir tavsiye: Aman Serdar dikkat! Ses tonunu biraz daha iyi ayarla. İnan yan masadaki herkes seni dinlemiş. Çünkü sen, karın Chloe ile mutluluk pozları verip “Şöyle âşığım, böyle âşığım” dediğin için insanların ekstra dikkatini çekmiş “Evlendiğime çok pişmanım” konuşmaların. Bir de tabii ekstra küfürlü konuşunca olanlar olmuş. Yan masada oturan birçok kişinin kayıtlarına geçmiş."

Serdar Ortaç'tan evlendiğim için pişmanım itirafı

Serdar Ortaç'tan evlendiğim için pişmanım itirafı