Seren Serengil - Yaşar İpek barıştı
ensonhaber.com

Seren Serengil - Yaşar İpek barıştı

İki ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi gelmişti. Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır'ın annesini arayınca, Yaşar İpek ilişkiyi bitirmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Yaşar İpek, başka bir kadınla el ele görüntü vermişti.

SEREN'İ KISKANDIRMAK İSTEDİ

Bunun üzerine Yaşar İpek, programa telefonla bağlanarak Seren Serengil'i çok sevdiğini, ele ele tutuştuğu kişinin çok yakın bir arkadaşı olduğunu ve Serengil'i kıskandırmak için onun elini tuttuğunu itiraf etmişti.

Seren Serengil - Yaşar İpek çifti FOTO GALERİ

"SENİ SEVİYORUM"

Bu gelişmelerin ardından Seren Serengil ile Yaşar İpek barıştı. İki sevgili ortak bir açıklamayla güzel haberi sosyal medya hesapları üzerinden bu sözlerle duyurdu: "Bazen cok sevgiden sen olmaktan sen gibi davranmaktan çıkarsın... Ben sevdiğim kadını kırdım, Ama onun da benim kalbimi iyi bildiğini biliyorum❤️Sevenlerimizi üzdüğümüz için özür dilerim, yaralarımızı sarabilmek ve güzel kararlarımızı sizlerle paylaşabilmek adına biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var... Sevenler sevenleri anlar, anlamaniz dileğiyle.!!!!!"

Seren Serengil - Yaşar İpek barıştı

Barışan iki aşık aralarında yaptıkları ilişki sözleşmesiyle birbirlerine söz verdi. İşte sözleşmedeki karşılıklı o maddeler....

BARIŞMA ŞARTLARI

Seren Serengil'in şartları;

- Konu ne olursa olsun herhangi bir anlaşmazlıkta ve tartışmada evden eşyaları alıp gitmek yok. Yan oda olabilir, salon olabilir. - Aramızda olup biteni aile fertlerine, sosyal medyada ve diğer mecralarda anlatmak yok. - Haftada 1 gün erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir. Mekan bildirmek kaydıyla masada başkalarının kız arkadaşları olmayacak. - Birbirinin telefonunu karıştırmak yok. İstendiği an bakılabilir. - Bir ay içinde bekar evi kapatılacak. - Aldatmak asla yok. Sevgi bittiğinde gitmek isteyen söyleyecek. Bir başka kadınla mesajlaşmak, görüşmek, yemek yemek de bunun içine giriyor. - Sevgimiz sorgulanmayacak. Sosyal medyada paylaştığım şarkıları takmayacak. Dinlediğim şarkılara karışmayacak. 1 Haziran 2018 tarihinde müzik paylaşımına başlanacak.

Yaşar İpek'in şartları;

- Geçmiş hayattaki teyze, abla, amca yok cenazeye bile gidilmeyecek. - Kız kıza tatil yok. - Kız kıza gece kulübü yok. - Her ne olursa olsun yalan yok. - Dışarıda kalmak yok. - Haftada 1 arkadaş grubu ile akşam yemeği olabilir. - Benle yaşlanacaksın. - Telefon şifreleri bilmek yok ama istenirse beraber bakılacak. - İstendiği an taraflar birbirlerini görüntülü olarak arayabilecek.

Seren Serengil - Yaşar İpek barıştı

Seren Serengil - Yaşar İpek barıştı