Sergen Yalçın: Galatasaray yemeye alıştı

Sergen Yalçın: Galatasaray yemeye alıştı

Galatasaray'ın, Trabzonspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi.

Sarı-kırmızılılarda 3 ismin performansının '0' olduğunu kaydeden Yalçın, "Galatasaray kötü, fizik olarak yetersiz. Bu takım ne ileri gidebiliyor, beraber, ne geri geliyor beraber. Arkada 6-7 kişi bekliyor, önde 3-4 kişi koşuyor falan bir şey yapacaksa, yapacak. Yekta, Olcan, Emre Çolak, 3 tane Galatasaray'da sıfır performans oynayan 3 oyuncu var. Teknik direktör hala kenarda oyunu seyrediyor ve bir şey yapmıyor. Semih Kaya milli takımda banko oynarken, Galatasaray'da kulübede oturuyor. Sneijder kulübede oturuyor. Böyle bir derbide, senin Sneijder gibi bir oyuncuyu kulübede oturtma lüksün var mı? Bence yok" dedi.

Sergen Yalçın: Galatasaray yemeye alıştı

"TAKIM YEMEYE ALIŞTI"

Takımın gol yemeye alıştığını söyleyen yorumcu, "Bu takım fizik olarak nasıl bu kadar yetersiz olabilir. Kafa olarak yıpranmış, 1-0 geriye düştükten sonra şunu görüyorum, G.Saray çevirebilir mi? 2'yi yiyecek, 3'ü yiyecek. Takım yemeye alıştı. Dortmund'dan yiyor 4 tane yiyor, gidiyor 4 tane yiyor, geliyor burada 4 tane yiyor" ifadelerini kullandı.

"MELO'YU AYIRABİLİRSİN DİĞERLERİNDEN"

Sarı-kırmızılılarda performansı ile geçer not alan tek ismin Melo olduğunu belirten Sergen Yalçın, "Çeviremeyeceğini oyuncular biliyor ve oyun amaçsız bir hal alıyor. Bir an önce bitse de gitsek sevdası başlıyor. Sahada disiplin yok. Bir tek Melo. Melo'yu ayırabilirsin diğerlerinden. Canla başla oynayan, takımı ayakta tutmaya çalışan Melo. Onun haricinde 50 milyonluk, 60 milyonluk transferler yapıyorsun, Hakan Balta ve Sabri ile oynuyorsun kenarlarda. Böyle teknik direktörlük olmaz. Ersun Yanal'ın nasıl oynadığına bak. Salih Dursun'u 45'te çıkarıyor. Galatasaray'da elle tutulur hiçbir şey yok" diye konuştu.