Sergen Yalçın Sil Baştan'da kendisini oynuyor İZLE

SERGEN YALÇIN

ENSONHABER.com / DETAY HABER Emre Kınay, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç ve Sergen Yalçın'ın rol aldığı Star TV'nin yeni dizisi  'Sil Baştan' ilk bölümüyle ekrana geldi. Sil Baştan yayınladığı ilk bölümüyle Total'de 5, AB'de ise 4. sıraya yerleşti.

KENDİSİNİ OYNUYOR

Sosyal medyada konuşulan dizinin en dikkat çeken ismi eski futbolcu Sergen Yalçın oldu. "Göreceğiniz Sergen, basının halka gösterdiği Sergen. Yani ben kendimi oynuyorum" diyen Sergen Yalçın dizide de çapkınlıklarına devam ediyor.

"BEN SEVİŞİNCE SİZE SORUYOR MUYUM"

İlk bölümde sarışın bir kadınla otelden çıkarken gazetecilere yakalanan Sergen Yalçın, "Yanımdaki kadını tanımıyorum. Ben sevişince size soruyor muyum? Hem çapkınlık futbolcunun kitabında var" diye bilindik cevaplar veriyor.

Sergen Yalçın Çapkınlık turunda - Sil Baştan 1.Bölüm - İZLE

"KIVANÇ'TAN NE KADAR FUTBOLCU OLURSA BENDEN DE O KADAR JÖN OLUR"

Daha önce reklamlarda oynayan Sergen Yalçın, ilk dizisi Sil Baştan'daki performansı hakkında konuştu. Yalçın,  "Kıvanç Tatlıtuğ'dan ne kadar futbolcu olursa benden de o kadar jön olur. Ama şu var: Ben kamera önüne antrenmanlıyım. Onlar benim yaptığım işi hiç yapmadılar." diye yakışıklı jönlere meydan okudu.

Dizinin konusu şöyle:

İzzet Ünver Lisesi'nin 100. yıl kutlaması için düzenlenen törene gelenleri bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Kendisine onur ödülü verilecek olan okul öğretmeni Niyazi Baydar, 23 yıldır içinde tuttuğu pişmanlığı itiraf ederek kendisine verilen onur ödülünü reddeder. Niyazi Baydar 1991-1992 öğretim yılında okuttuğu lise son sınıftan sekiz öğrencisini ailelerinin verdikleri para karşılığında notlarını değiştirerek mezun etmiştir.