Serhat Ulueren: Ünal Aysal Türkiye'den kaçacak

Serhat Ulueren: Ünal Aysal Türkiye'den kaçacak

Vatan Gazetesi köşe yazarı Serhat Ulueren, Arsenal mağlubiyetinin ardından Ünal Aysal ile ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

İşte Ulueren'in köşe yazısından bir bölüm;

"Türk Dil Kurumu'ndan bulabildiğim, hakaret içermeyen ama ne anlama geldiğini hemen herkesçe bilinen bu iki kelime dün gece için ‘cuk' oturmuştur diye düşünüyorum. Kime mi? Acele etmeyin, anlatacağım.

"TÜRK FUTBOLU ONDAN KURTULACAK"

İddia ediyorum dün G.Saray, Londra'dan puan çıkarsaydı, Aysal 3.5 yıldır aralıksız yaptığı gibi medyanın karşısına çıkıp, “Futbolcular ve taraftar bizi bırakma başkan dedikleri için başkanlığa yeniden aday olacağım herhalde(!)” derdi. Şimdi ne mi diyecek? Yakında kaçıp gideceği için söyleyecek sözü olduğunu sanmıyorum. Yine de ortaya çıkıp komiklikler yapabilir. Merak etmeyin, Türk futbolu kısa süre sonra ondan kurtulacak.

Düşünebiliyor musunuz; “Size haber vereyim, Cemal Özgörkey aday olacak ve ben de onu destekliyorum” diyor ama Özgörkey 24 saat geçmeden kendisini yalanlıyor.

“Biraz dinleneyim belki önümüzdeki Mayıs'ta yeniden aday olabilirim” diyebilecek kadar pişkin. “Fatih Terim'in mesajlarını ben vermedim, telefonum hep ortalardadır, birisi alıp servis etmiş olacak” diyebilecek kadar ayıp nedir bilmeyen... VE bu beyefendi(!) hâlâ o koltukta oturabiliyor.

"TÜRKİYE'Yİ TERK EDECEK"

Aslında G.Saraylılar utanmalı, “Biz bu beyefendiyi(!) nasıl başkan seçtik” diye. Çünkü bu adam resmen dalga geçiyor camiasıyla.

Ama dün yaptığım kesin istihbarata göre 25 Ekim'de başkanlığı bıraktıktan sonra 1 Ocak 2015'e kadar Türkiye'yi terk edecek. Terk etmez kalırsa başı büyük belada. Çünkü G.Saray'da son 2 yılda yapıldığı iddia edilen tüm yolsuzluklar, usulsüz harcamalar, naylon faturalar bir bir ortaya çıkacak. Bekleyip görelim."

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..