Sevgilisine şov yapan motosikletli maganda yakalandı
İHA

TEM otoyolu ve E-5 karayolu başta olmak üzere kentin işlek birçok noktasında,  motosikletle tek tekerlek üzerinde metrelerce giderek trafiği tehlikeye düşüren maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı.

Ehliyetine el konulan magandaya bin 218 lira idari para cezası kesildi.

TEK TEKER MOTOSİKLET MAGANDASI TEHLİKE SAÇMIŞTI

İstanbul'un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle tek tekerlek üstünde giden magandaların sonu da polisle bitti. Dün, TEM otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde motosikletli bir maganda, arkadaşlarıyla yolculuk yapmak için yola çıktı. Maganda, otoyol üzerinde akan trafikteki araçların arasında tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan motosikletli, şov uğruna akrobatik hareketler yaptı.

Motosikletli magandanın sevgilisiyle tek teker terörü ViDEO

Sevgilisine şov yapan motosikletli maganda yakalandı

SEVGİLİSİNE ŞOV YAPMAK İSTEYEN MAGANDANIN O ANLARI...

E-5 karayolu Haliç Köprüsü üzerindeki bir başka görüntüde ise maganda, trafiği tehlikeye düşürdüğü yetmiyormuş gibi arkasına aldığı sevgilisiyle araçların arasından tek tekerlek üzerinde geçmişti.

MAGANDA YAKALANDI

Görüntülerin medyaya yansımasının ardından harekete geçen ekipler inceleme başlattı. Yapılan çalışma sonucunda polis, görüntülerden motosikletin plakasını belirledi. 17 UR 244 olan plakadan sürücüye ulaşan sivil trafik ekipleri, Barbaros C.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

3 İHLAL: BİN 218 TL PARA CEZASI ALDI

Şubeye götürülen magandaya ifadesinin alınmasının ardından “aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmeleri” maddesinden bin 2 lira, “trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak” maddesinden 108 lira, “araçları kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek” maddesinden de 108 lira ise olmak üzere toplam bin 218 lira idari para cezası kesildi.

Sevgilisine şov yapan motosikletli maganda yakalandı


2 YILA KADAR HAPİSLE YARGILANACAK

Ayrıca magandanın ehliyetine geçici olarak el konuldu. Şubede işlemleri tamamlanan Barbaros C., “Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, üç (3) aydan iki (2) yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” maddesinden işlem yapılmak üzere Beşiktaş Polis Merkezine sevk edildi.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)