Şeyma Subaşı sevgilisinin yanına uçtu
ensonhaber.com

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile birlikte olmaya başlayan Şeyma Subaşı, İtalya'ya sevgilisinin yanına gitti. Kızı Melisa'yı babası Acun Ilıcalı'nın yanına Dominik'e gönderen Subaşı, sevgilisiyle birlikte zaman geçiriyor.

Şeyma Subaşı sevgilisinin yanına uçtu

KOLTUK DETAYI

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraftaki detaydan sevgilisi DJ Guido Senia'nın evinde olduğu anlaşılan Subaşı'nın, yaklaşık 1 haftadır İtalya'da olduğu biliniyor. Sıkça paylaşım yapmaktan kaçınan Subaşı, yine de bu küçük ayrıntıyı vermekten kaçınmadı. DJ Senia'nın evinde çekildiği belirtilen bu iki fotoğrafdaki koltuk detayı, ikilinin birlikteliklerini ele veriyor.

Şeyma Subaşı sevgilisinin yanına uçtu

İLK ADRES MEKSİKA OLDU

İlk olarak DJ Senia ile Meksika'da buluşan ardından Phuket'te görüşen Subaşı, bu kez rotayı, sevgilisinin İtalya'daki evine çevirmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde ilişkisine yönelik bazı açıklamalar yapan Subaşı, henüz tanışma aşamasında olduğunu, tam anlamıyla bir sevgililik moduna girmediklerini dile getirmişti.

Şeyma Subaşı sevgilisinin yanına uçtu

ACUN ILICALI İLE İPLER TAMAMEN KOPTU

Acun Ilıcalı'nın dün Şeyma Subaşı ile olan tüm fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırmasının ardından, aynı tavır Şeyma Subaşı'dan da geldi. Subaşı, Ilıcalı ile birlikte olduğu birkaç fotoğraf dışında neredeyse tümünü sildi. Buna, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Itır Esen'in neden olduğu da edinilen bilgiler arasında...

Şeyma Subaşı sevgilisinin yanına uçtu