Sezercik 6.5 milyon öderse boşanacak

Sezercik 6.5 milyon öderse boşanacak

Mehtap Meral İnanoğlu, bu ay uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlamasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan Sezer İnanoğlu'ndan 2.5 milyon TL maddi, 4 milyon TL manevi toplam 6.5 milyon TL tazminat talep etti. Mehtap Meral İnanoğlu ayrıca boşanma davası sonuçlanana kadar kendisi için aylık 35 bin TL, görme engelli 2 yaşındaki kızı için 50 bin TL tedbir nafakası ile eşinin tüm mal varlığına ihtiyati tedbir konulmasını istedi.

UYUŞTURUCU KULLANIYOR, İHANET EDİYOR

Avukatı aracılığıyla Şişli 1. Aile Mahkemesi'ne başvuran Mehtap Meral İnanoğlu, eşinin daha önceden uyuşturucu kullandığını ancak evlenirken kendisine kullanmayacağı sözünü verdiğini belirterek, şöyle dedi:

"Eşimi bu hastalıktan kurtarmak için elimden gelen mücadeleyi verdim. Evlendikten sonra yaklaşık 1.5 yıl kullanmadı. Ancak kızımız 20 aylıkken uyuşturucu kullanmaya yeniden başladı. Hakkında uyuşturucu ve silah taşımak, bunların ticaretini yapmak suçlarının da bulunduğu pek çok dava var. Bu yaşadıklarım psikolojimi bozuyor. Artık sakin ve huzurlu bir yaşam sürmek istiyorum. Eşim beni hor görüyor ve başkalarının yanında küçük düşürüyor. Başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Hatta bir kez beraber izlemeye gittiğimiz bir dansözle ilişkisi olduğunu duydum. Yaşadıklarıma kızım için sabrettim. Şu an 2 yaşında olan ve gözleri doğuştan görmeyen kızım Arzum Ayşe'nin velayetinin bana verilmesini istiyorum." Mehtap Meral İnanoğlu, içinde Sezer İnanoğlu'nun da bulunduğu otomobiliyle Ankara'da bir yayaya çarparak ölümüne neden olmuş ve bu nedenle bir süre cezaevine girmişti.

İLK EŞİ İNTİHAR ETMİŞTİ

Sezer İnanoğlu'nun ilk eşi sunucu Nil Pınar İnanoğlu, Beykoz'daki yalılarında 23 Mart 1997'de başına tabancayla ateş ederek intihar etmişti. Sezer İnanoğlu'nun eşinin ölümünün ardından bunalıma girdiği ve uyuşturucu kullanmaya başladığı iddia edilmişti.