Sezgin Tanrıkulu'na bir destek de BBC'den
ensonhaber.com

Sezgin Tanrıkulu'na bir destek de BBC'den

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır." sözleriyle PKK'lı teröristlerin öldürülmesini eleştirmiş ve Tanrıkulu hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin manevi şahsiyetini aşağıladığına dair somut deliller bulunduğu" gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

Görünen o ki Sezgin Tanrıkulu, bu tartışmayı boş yere başlatmadı. Her gün farklı bir terör sevici bu konu hakkında haber yapmaya başladı.

İNGİLİZ BBC MANŞET YAPTI

Almanların kuklası haline gelen Can Dündar'ın ardından İngilizlere hizmet eden BBC'nin Türkçe haber sitesi de tartışmaya dahil olarak "Silahlı İHA tartışması: Hakkari'de neler yaşandı" başlıklı haberiyle CHP'li vekili 2 saat arayla ana manşete taşımaya başladı.

Sezgin Tanrıkulu'na bir destek de BBC'den

260 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanı Soylu da yaptığı açıklamada,  "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tari̇hleri̇ arasında Emni̇yet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bu hava araçlarıyla yapılan keşi̇f ve gözetlemeler neti̇cesi̇nde toplam 260 teröri̇st etki̇si̇z hale geti̇ri̇lmi̇şti̇r ve bunların 55'i̇ bi̇zzat jandarmamızın Si̇lahlı İnsansız Hava Aracı'yla vurulmuştur. 126 da sığınak ve barınak bulunmuştur, i̇çi̇nden çıkan bombanın, si̇lahın neredeyse haddi̇ hesabı yok." dedi.

Sezgin Tanrıkulu'na bir destek de BBC'den